Οι Εγκαταστασεις

  • Home
  • /
  • Οι Εγκαταστασεις

Οι άριστες εγκαταστάσεις

Οι άριστες εγκαταστάσεις της παραγωγικής διαδικασίας της ποτοποιίας σε αυτοτελές κτήριο εμβ 900 τ.μ. περίπου, οι ικανοί αποθηκευτικοί χώροι εμπορευμάτων εμβαδού πλέον των 1500 τ.μ., οι ιδιαίτερα αυστηρές προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες γίνονται όλες οι διαδικασίες με τη σχολαστική τήρηση των κανόνων υγιεινής, τόσο για το τομέα της ποτοποιίας όσο και για αυτόν της εμπορίας επιβεβαιώνονται από τα πιστοποιητικά διασφάλισης ποιότητας για την εφορμογή των συστημάτων HACCP και ISO που χορηγήθηκαν από την εταιρία TUV ΕΛΛΑΣ (TÜVNORD) Α.Ε.

Frantzeskos company
Frantzeskos company
Frantzeskos company

Η παρασκευή

Το Ούζο είναι ένας εξελιγμένος απόγονος των αποσταγμάτων στεμφύλων και άλλων ζυμωμένων σακχαρούχων πρώτων υλών. Κατατάσσεται στη γενική κατηγορία ανισούχων, των αλκοολούχων ποτών με άρωμα ανίσου. Τέτοιο άρωμα δίνουν ο γλυκάνισος, ο αστεροειδής άνισος και ο μάραθος.

Παραδοσιακά για την απόσταξη χρησιμοποιείται χάλκινος άμβικας (η παραδοσιακή του ονομασία είναι “καζάνι”), o οποίος θερμαίνεται και όταν η θερμοκρασία φτάσει στους 80 °C, ξεκινάει η διαδικασία της απόσταξης.

Η παραγωγή του Ούζου γίνεται παραδοσιακά και αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Frantzeskos company
Frantzeskos company
Frantzeskos company

Η εμφιάλωση

Το Ούζο FRANTZESKOS διεκπεραιώνεται σε σύγχρονη γραμμή εμφιάλωσης, όπου εφαρμόζονται αυστηρώς όλοι οι κανόνες διασφάλισης ποιότητας, σύμφωνα με το πρότυπο ISO (HACCP). 

Αυστηροί και τακτικοί έλεγχοι ποιότητας σε κάθε στάδιο της εμφιάλωσης, ώστε πάντα να διασφαλίζουμε το ίδιο το προιόν και εσείς να απολαμβάνετε το Ποιοτικό Ούζο FRANTZESKOS.

Frantzeskos company
Frantzeskos company
Frantzeskos company

FRANTZESKOS SPIRIT

Στο νησί της Σάμου, που είναι γνωστό για τα ποιοτικά κρασιά που παράγει και προμηθεύει, ως πρώτη ύλη, τις μεγαλύτερες εταιρίες Cognac, Brandy, αλλά και άλλες μεγάλες εταιρίες παραγωγής αλκοολούχων ποτών τύπου Brandy, παράγεται το Frantzeskos Spirit.

Με βάση την οικογενειακή παραδοσιακή συνταγή, τα φημισμένα τοπικά κρασιά, το 100% φυσικό χρώμα που προέρχεται από την παλαίωση σε δρύινα βαρέλια, σε συνδυασμό με την παραδοσιακή και χωρίς προσθήκη χημικών παρασκευή καραμελοχρώματος το αποτέλεσμα είναι σίγουρα μοναδικό.

Frantzeskos company
Frantzeskos company
Frantzeskos company
frantzeskos-ouzo-samos-facebook-icon
frantzeskos-ouzo-samos-instagram-icon

ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ Α.Ε.Β.Ε

ΕΟ Σάμου Καρλοβασίου, Φλόκα, Σάμος, ΤΚ 83100

T. 22730 28664‬

E. info@frantzeskos.gr